Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@20:15:42 GMT

چه روش‌هایی برای خرید شارژ وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۵۶۸۶

در این مقاله، «همراه کارت» قصد دارد تمامی روش های خرید شارژ برای سیم کارت های ایرانسل و همراه اول و رایتل را معرفی کند تا بتوانید از بین آن ها روش راحت تر را انتخاب کنید.

امروزه، بسیاری از ما از سیم کارت های اعتباری استفاده می کنیم؛ بنابراین خرید شارژ به یکی از نیازهای روزانه ما تبدیل شده است. برای خرید شارژ، روش های مختلفی وجود دارد که احتمالا تعدادی از آن ها را می دانید و شاید از تعدادی مطلع نباشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش های معرفی شده در این مقاله برای تمامی اپراتورهای ذکرشده معتبر است.

کدهای دستوری

یکی از روش های رایج خرید شارژ، استفاده از کدهای دستوری (USSD) است که هر اپراتور کد مخصوص به خود را دارد. برای مثال، کد دستوری همراه اول *1# است. با شماره گیری این کدهای دستوری و انتخاب مبلغ شارژ و واردکردن مشخصات کارت بانکی خود می توانید به راحتی شارژ بخرید.

اپلیکیشن های پرداخت

اپلیکیشن های پرداخت گزینه ی دیگری هستند که با استفاده از آن ها می توانید شارژ بخرید. همراه کارت یکی از این اپلیکیشن ها است که در آن می توانید اقدام به خرید شارژ ایرانسل، همراه اول و رایتل کنید. امروزه به دلیل امنیت و سرعت درخورتوجه و چندمنظوره بودن، اپلیکیشن های پرداخت محبوبیت بسیاری در بین مردم پیدا کرده اند. برای مثال، در همراه کارت علاوه بر خرید شارژ و خرید بسته اینترنت می توانید کارهای روزمره ی بانکی خود مانند کارت به کارت از مبدا 32 بانک، پرداخت قبوض آب و برق و گاز را نیز انجام دهید.

علاوه بر موارد گفته شده، امکان استعلام، پرداخت خلافی خودرو، جریمه طرح ترافیک، عوارض آزادراهی و خرید بیمه شخص ثالث نیز در همراه کارت وجود دارد.

خرید شارژ از طریق وب سایت ها

از دیگر روش های خرید شارژ اینترنتی به صورت مستقیم، مراجعه به وب سایت ها است که در این میان می توانید به سایت های هریک از اپراتورها یا سایت همراه کارت سر بزنید. نحوه ی شارژ معمولا به این طریق است که باید شماره ی تلفن همراه و مبلغ شارژ را انتخاب کنید و سپس ازطریق درگاه های بانکی پرداخت را انجام دهید.

اپلیکیشن هر اپراتور

هر اپراتوری برای ارائه ی خدمات به مشترکان خود معمولا اپلیکیشن دارد که با استفاده از آن ها می توانید شارژ نیز بخرید. «همراه من» و «ایرانسل من» و «رایتل من» همان طورکه از نامشان پیدا است، به ترتیب نام اپلیکیشن اپراتورهای همراه اول و ایرانسل و رایتل است.

دستگاه های کارت خوان و خودپرداز

شما می توانید به صورت حضوری هم اقدام به خرید شارژ همراه اول، ایرانسل و رایتل کنید. برای این منظور باید به خودپردازها (ATM) یا دستگاه های کارت خوان (POS) مراجعه کنید. این روش در چند سال گذشته بیشتر استفاده می شد.

شارژ خودکار

شما از طریق حساب بانکی خود می توانید سرویس «شارژ خودکار» را به صورت آنلاین فعال و بدین ترتیب سیم کارت اعتباری خود را شارژ کنید. در این روش باید مبلغ مشخصی برای شارژ سیم کارت خود مشخص کنید تا هر وقت اعتبار شما به آن مبلغ رسید، سیم کارتتان به صورت خودکار به اندازه ی مبلغ تعیین شده و ازطریق حساب بانکی انتخاب شده شارژ شود. تا به حال، سرویس شارژ خودکار برای مشترکان حساب های بانک ملت و ملی و سامان فعال شده است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بانک ملت برق تلفن همراه سیم کارت گاز اپلیکیشن ها همراه کارت همراه اول خرید شارژ سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) پیش‌بینی کرد که فروش خودرو‌های الکتریکی در سال ۲۰۲۴ به شدت افزایش می‌یابد و تقاضای نفت به طور فزاینده‌ای کاهش می‌یابد و زیرساخت‌های مقرون‌به‌صرفه و شارژ، کلید رشد آینده خواهند بود.

به گزارش ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که فروش خودرو‌های برقی امسال به ۱۷ میلیون خواهد رسید، در مقایسه با ۱۴ میلیون در سال ۲۰۲۳، که بیش از یک خودرو از هر پنج خودروی فروخته شده در سراسر جهان الکتریکی خواهد بود و پیش‌بینی می‌کند ۱۰ میلیون از این فروش در چین باشد.

نتایج نشان داد که سرعت جذب خودرو‌های الکتریکی به این معنی است که تقاضای نفت برای حمل و نقل جاده‌ای در حدود سال ۲۰۲۵ به اوج خود برسد. آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد اگر کشور‌ها به سیاست‌های اعلام شده عمل کنند، حدود ۶ میلیون بشکه در روز، تقاضای نفت تا سال ۲۰۳۰ و ۱۱ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۳۵ کاهش می‌یابد.

این موسسه در مورد تقاضای خودرو‌های برقی گفت: بسیاری از مسائل در برخی کشور‌ها باعث نگرانی‌ها در مورد سرعت رشد صنعت شده است، اما آمار فروش جهانی همچنان قوی است. فروش سه ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد افزایش داشته است.

آژانس بین‌المللی انرژی اضافه کرد که پاسخگویی به تقاضای رو به رشد با زیرساخت شارژ نیز چالشی کلیدی خواهد بود، زیرا شبکه‌های شارژ باید تا سال ۲۰۳۵ به ۶ برابر برسند.

دیگر خبرها

  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • معرفی چند عطر خاص برای آقایان و خانم ها
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • مهار آتش‌سوزی در مغازه شارژ سیلندر گاز
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟